NM18

Norgesmesterskap Freestyle og Slow 2018

5-6.mai arrangerte Danseklubben Studio 1 og Norges Danseforbund NM i Freestyle og Slow i Fjellhamarhallen. 2Dance stilte med en stor gjeng store og små dansere i alle grener og nivåer og alle danserne våre danset kjempe bra. I aldersklassene under 11år blir danserne ikke plassert, alle får danse like mange ganger og alle får premie til slutt. I helgens NM stilte 2Dance med 99 startere under 11 år og vant dermed premie for flest startere under 11.


Søndag var det duket for Team Match. Her stiller alle klubbene med et lag hver, bestående av en danser fra rekruttering, litt øvet, mester, champ, elite og slow. I år danset Olivia (rekrutt), Linnea (litt øvet), Tonje Eriksen (mester), Silje Marie Nordby (champ), Sofie Nguyen (elite), Marte Brækken (slow), og resten av klubbens fantastiske dansere, foreldre og trenere som verdens beste heiagjeng.


Under team match er stemningen i taket, alle klubbene heier frem sine dansere og alle er veldig spente på hvem som vinner. Denne gangen var det Danseklubben 2Dance som var best, vant Team Match og er dermed

Norges Beste Danseklubb 2018!


2Dance og alle våre trenere er så stolte av ALLE våre dansere som gjorde sitt beste på dansegulvet i helgen. Dere er fantastiske alle sammen og dansegleden og samholdet i klubben vår er helt utrolig.

Bilder fra NM 2018

Ser du et bilde av deg/ditt barn som du ønsker at vi skal slette? Gi beskjed her