Kurs for de minste

KURS FOR DE MINSTE

BARNEDANS 3-5 ÅR

 

Dette er kurs som passer for barn som ennå går i barnehage. En super fritidsaktivitet hvor barna gjennom morsomme danser og øvelser utvikler både koordinasjon og musikalitet.

Her fokuseres det på opplevelsen av mestring som utvikler barnas selvbilde og selvtillit, og gjennom det skapes det et godt grunnlag for videre utvikling.

 

Tid:

Mandag: 17.30 - 18.15

Tirsdag: 17.30 - 18.15

Torsdag: 17.30 - 18.15

 

Pris èn gang i uken: kr 1600

 

Meld deg på her

BARNEBALLETT 3-5 ÅR

 

Barnas første møte med ballettens verden. Her får de lære sine aller første grunnleggende ballett trinn. Barnet får trent opp sin musikalitet, koordinasjon og bevegelighet til klassisk musikk. Dette kurset gir et riktig grunnlag uansett hvilken dansestil barnet velger i etterkant.

Vi har tilbud for tre aldersnivåer: Barneballett for barn mellom 3-5 år og klassisk for barn mellom 5-7 år og for barn mellom 7-10 år. Se eget menyvalg for de to siste.

 

Kommer vår 2019

TURNLEK 3-5 ÅR

 

På dette partiet vil barna gjennom lek og grunnleggende gymnastikk (stupe kråke, hinderløyper, trillebår, etc.) stimulere sin motoriske utvikling. De vil utvikle balanse, spenst, bevegelighet og koordinasjon. Passer like bra for gutter som for jenter.

 

Tid:

Tirsdag: 17.00 - 17.45

 

Pris: kr 1600

 

Meld deg på her

TURN 4-6 ÅR

 

Med dyktige pedagoger vil barna gjennom grunnleggende gymnastikk stimulere sin motoriske utvikling. De vil utvikle balanse, spenst, bevegelighet og koordinasjon. Passer like bra for gutter som for jenter.

 

Tid:

Onsdag: 16.45 - 17.30

 

Pris: kr 1600

 

Meld deg på her

VOKSEN OG BARN 2-4 ÅR

 

Dette kurset gir de minste barna muligheten til å bevege seg til musikk sammen med foreldrene sine. Et morsomt kurs hvor både barn og voksen får brukt kroppen. Vi utforsker, prøver nye ting, leker og lærer sammen!

GUTTA BOYS 3-5 ÅR

 

En morsom treningsøkt for de tøffeste gutta i klubben.

Undervisningen bygger på grovmotoriske bevegleser som fremme koordinasjon og musikalitet. En gøyal trening med høyt nerginivå, her lærer de å danse alt fra fotballdans til spidermanndans etter ”tøff” musikk.

 

Tid:

Tirsdag: 17.45 - 18.30

 

Pris: kr 1600

 

Meld deg på her

Bilder: Jarl Andre Hanssen