Kurs for de minste

Kurs for de minste

PÅMELDING FOR HØSTSEMESTERET, SAMT PRIS OG TIMEPLAN KOMMER

Barnedans 3-5 år

 

Dette er kurs som passer for barn som ennå går i barnehage. En super fritidsaktivitet hvor barna gjennom morsomme danser og øvelser utvikler både koordinasjon og musikalitet.

Her fokuseres det på opplevelsen av mestring som utvikler barnas selvbilde og selvtillit, og gjennom det skapes det et godt grunnlag for videre utvikling.

 

 

 

 

 

Barneballett 3-5 år

 

Barnas første møte med ballettens verden. Her får de lære sine aller første grunnleggende ballett trinn. Barnet får trent opp sin musikalitet, koordinasjon og bevegelighet til klassisk musikk. Dette kurset gir et riktig grunnlag uansett hvilken dansestil barnet velger i etterkant.

Vi har tilbud for tre aldersnivåer: Barneballett for barn mellom 3-5 år og klassisk for barn mellom 5-7 år og for barn mellom 7-10 år. Se eget menyvalg for de to siste.

 

 

 

Turnlek 3-5 år

 

På dette partiet vil barna gjennom lek og grunnleggende gymnastikk (stupe kråke, hinderløyper, trillebår, etc.) stimulere sin motoriske utvikling. De vil utvikle balanse, spenst, bevegelighet og koordinasjon. Passer like bra for gutter som for jenter.

 

 

Turn 4-6 år

 

Med dyktige pedagoger vil barna gjennom grunnleggende gymnastikk stimulere sin motoriske utvikling. De vil utvikle balanse, spenst, bevegelighet og koordinasjon. Passer like bra for gutter som for jenter.

 

 

Voksen og barn 2-4 år

 

Dette kurset gir de minste barna muligheten til å bevege seg til musikk sammen med foreldrene sine. Et morsomt kurs hvor både barn og voksen får brukt kroppen. Vi utforsker, prøver nye ting, leker og lærer sammen!

 

 

Gutta boys - for gutter mellom 3-5 år

 

En morsom treningsøkt for de tøffeste gutta i klubben.

Undervisningen bygger på grovmotoriske bevegleser som fremme koordinasjon og musikalitet. En gøyal trening med høyt nerginivå, her lærer de å danse alt fra fotballdans til spidermanndans etter ”tøff” musikk.

 

 

Bilder: Jarl Andre Hanssen